Welkom op www.pensioenmodellen.nl: één website met alle (wettelijke) pensioencommunicatiemodellen!

De Pensioenfederatie en het Verbond van Verzekeraars hebben vandaag de website www.pensioenmodellen.nl gelanceerd. Op deze website vinden pensioenuitvoerders en uitvoeringsorganisaties voortaan alle informatie over de volgende (wettelijk verplichte) communicatiemodellen: Uniform Pensioen Overzicht, het Standaardmodel Wet verbeterde premieregeling voor verzekeraars en PPI’s en voor pensioenfondsen, Pensioen 1-2-3 en de Pensioenvergelijker. Ook vindt u hier de Werkgeverschecklist.

U kunt zich aanmelden voor e-mailalerts. Dan ontvangt u automatisch een e-mail als er een update is voor het model waarvoor u zich heeft aangemeld. Meldt u zich vooral – onderaan deze pagina – aan voor de updates!

Waarom een nieuwe website
Leden van beide koepels hebben de wens geuit om alle communicatiemodellen en toebehoren als handleidingen en iconen op één website te zetten. Dat is overzichtelijker en maakt bovendien het beheer en updaten van informatie over de diverse modellen eenvoudiger en efficiënter. Tot nu toe stonden de (wettelijk verplichte) pensioencommunicatiemodellen op verschillende websites: www.uniformpensioenoverzicht.nl, www.pensioen123.nl en de websites van de Pensioenfederatie en het Verbond van Verzekeraars voor de standaardmodellen voor de Wet verbeterde premieregeling. Vanaf nu wordt u op de websites voor het UPO en Pensioen 1-2-3 offline doorverwezen naar deze nieuwe site www.pensioenmodellen.nl.

Recente updates

Archief